Ravi de Robot. (Foto: Sanne Peper)
Ravi de Robot. (Foto: Sanne Peper) Foto: Sanne Peper

Vier je herfstvakantie in Theater de Veste

Algemeen

Hoera! Het is bijna vakantie en dan kun je lekker naar het theater. De schouwburg van Delft heeft heel veel jeugd- en familievoorstellingen voor iedereen vanaf vier jaar. En volwassenen zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Een aanrader is de voorstelling ‘Ravi de Robot’ met in de hoofdrol een échte, schattige en beetje brutale robot die is ontwikkeld door de Universiteit Twente. De ontroerende voorstelling ‘Egalus’ (naar het prentenboek van de Kinderboekweek 2022) gaat over een rommel-prikkende egel, die ons laat beseffen hoe wondermooi en waardevol onze natuur is.

En heel uniek; het Delftse studentenorkest Krashna Musika speelt voor het eerst een concert voor kinderen. Samen met Pepijn Gunneweg (BZT Show, Foute Vrienden, Ashton Brothers) brengen ze het bekende klassieke sprookje Peter en de Wolf. Op de laatste dag van de vakantie kunnen kinderen vanaf negen jaar op humoristische wijze volop filosoferen over de vraag ‘Kun jij eigenlijk wel kiezen wie je bent?’ in de voorstelling ‘Wie jij dan wel niet bent’.

Kijk voor data en tijden op www.theaterdeveste.nl