Wat mist u in de Delftse media?
Wat mist u in de Delftse media?

Wat mist u in de Delftse media?

Algemeen

DELFT - U leest natuurlijk Delft op Zondag, dat blijkt wel. Maar wat is nou een onderwerp waarvan u zegt: dát zou ik graag verder uitgezocht hebben, zodat ik nog beter op de hoogte ben van belangrijke gebeurtenissen en veranderingen in de stad?

Dinsdagavond 18 oktober organiseert Mediafonds Delft een Stadsgesprek ‘Versterking Lokale Journalistiek’, bij TOP (Agathaplein 4) over de vraag welke verhalen we missen in Delft.

Plan is om met bewoners en journalisten te spreken en ideeën uit te wisselen. Waarom liggen er bijvoorbeeld al een tijdje grote buizen in de Beatrixlaan? Dat heeft te maken met het restwarmte vanuit de Botlek. Wat betekent dat project voor Delft? Wat gaat er allemaal veranderen? Op deze avond vertellen journalisten die een aanvraag deden bij het Mediafonds hoe zij aan hun onderwerpen kwamen. Van de commissie die de aanvragen beoordeelt horen we wat de criteria zijn voor een goed (onderzoeks-) journalistiek verhaal. Het doel van het Stadsgesprek is om journalisten en onderzoekers te interesseren om een aanvraag te doen bij het Mediafonds Delft.

Speciale gasten zijn Tim van den Broek, hij maakte een podcast over zijn buurt Buitenhof en Geertjan Lassche, prijswinnend documentairemaker en gericht op de mensen achter een verhaal.

Inloop vanaf 19.30
Inwoners en journalisten welkom!
Aanmelden bij: topdelftdesign.nl