Waar staan deze bergbeklimmers?
Waar staan deze bergbeklimmers?

Win kaarten voor One Planet

Algemeen

DELFT - Heb je wel eens een algenshake geproefd? Of een insect? Een sportschoen met een zool van kauwgom gezien? En wist je dat je van plas een heerlijk kopje muntthee kan maken? Dit alles en nog veel meer ervaar je tijdens een bezoek aan One Planet in Omniversum Den Haag. Een adembenemende filmervaring die je weer anders doet kijken naar onze wereld.

Bij One Planet draait het om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Tijdens je bezoek aan One Planet bekijk je een overweldigende grootbeeldfilm, kom je meer te weten over de 17 werelddoelen en maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst.

Adembenemend
In One Planet Dome zie je hoe prachtig de aarde is. In het enige koepeltheater in de Benelux bekijk je adembenemende grootbeeldfilms over natuur, cultuur en wetenschap. Op een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Met filmbeelden overal om je heen, lijkt het alsof je er zelf bij bent. Een subliem geluidssysteem maakt deze beleving nog intenser.  

Ecosystemen
Al miljarden jaren hebben vulkanen onze wereld gesmeed tot de vorm die we vandaag kennen, met bijzondere ecosystemen en unieke dieren. Het verhaal van de vulkanen is het verhaal van de aarde en van onszelf. Beleef het mee vanaf het puntje van je stoel in het Omniversum.

Actie
Het Kasteeltje en Delft op Zondag mogen 3x2 kaarten weggeven voor Museon – Omniversum One Planet.

Vraag:
waar staan deze bergklimmers?

Stuur je antwoord naar maakkansopkaarten@delftopzondag.nl..