In de ruime showroom aan de Oudeweg in Nootdorp staat deze parelmoer witte Kia Niro PlugIn Hybride.
In de ruime showroom aan de Oudeweg in Nootdorp staat deze parelmoer witte Kia Niro PlugIn Hybride.

Bij Autobedrijf Nootenboom staat deze maand de Kia Niro centraal

Algemeen

NOOTDORP - Deze maand staat bij Autobedrijf Nootenboom de Kia Niro centraal. Deze zeer zuinige cross-over is niet voor niets al 2 jaar lang de best verkochte auto van Nederland.

De Kia Niro dankt zijn populariteit onder andere aan de hoge zitpositie, standaard automaat en de alom bekende 7 jaar fabrieksgarantie die Kia in Nederland hanteert. Maar zeker ook door de 3 verschillende aandrijflijnen: hybride, PlugIn hybride en de volledig elektrisch Niro.

Zuinige hybride
In de ruime showroom aan de Oudeweg in Nootdorp staat deze parelmoer witte Kia Niro PlugIn Hybride. Door de combinatie van de zuinige hybridemotor en de mogelijkheid tot het opladen van de accu met een laadkabel, maakt deze auto gebruik van het beste van 2 werelden. Als de auto is opgeladen kan ruim 50 kilometer volledig elektrisch gereden worden. Heeft u de accu leeggereden of bent u vergeten te laden, dan haalt de auto met gemak een brandstofverbruik van 1 op 20 en kunt u 800 kilometer met een volle tank rijden. De betreffende Kia Niro PlugIn Hybrid is net anderhalf jaar oud, heeft nog geen 14.000 km gereden en wordt aangeboden voor € 33.830,-. Hij is onder andere uitgerust met een 10,25 inch scherm met navigatie, adaptive cruise control, stoel- en stuurwielverwarming en zelfs een afneembare trekhaak. Met de huidige nieuwprijs van ruim € 41.000,- is dit een heel goed alternatief voor een nieuw te bestellen auto, die al snel een levertijd van minimaal 6 maanden heeft.

Als de auto aan een laadpaal wordt opgeladen is de accu binnen 3,5 uur volledig opgeladen. Stel dat u zonnepanelen heeft en de mogelijkheid tot het opladen op eigen terrein, dan kunnen de eerste 50 kilometer helemaal voordelig gereden worden. De combinatie van benzinemotor met elektromotor levert een gecombineerd vermogen van 141 pk en een maximaal trekgewicht van 1.300 kg. Daarmee is de Kia Niro ook zeer geschikt voor het trekken van een caravan. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze auto of wijkt deze auto wellicht net iets af van uw wensen? U bent van harte welkom om in de showroom naar deze en alle andere auto’s te komen kijken.