Auto Nassau vind je in Tanthof aan de Lagosweg.
Auto Nassau vind je in Tanthof aan de Lagosweg.

“Ik vind deze Suzuki S-Cross gewoon een mooie auto”

Algemeen

DELFT - Auto Nassau aan de Lagosweg in Tanthof is officieel dealer van Suzuki en Daihatsu, maar tevens een universeel autobedrijf waar je terecht kunt voor reparatie, onderhoud èn occasions van elk merk.

Wat niet wegneemt dat eigenaar Patrick van den Berg graag een Suzuki naar voren schuift als de Topoccasion van deze mand. “Ik vind deze Suzuki S-Cross gewoon een mooie auto”, verklaart hij. De auto in kwestie is nog vrijwel nieuw: Hij komt uit 2021 en heeft nog geen 7000 kilometer op de teller staan.” Het betreft een hybride, maar de krachtige 4-cilindermotor geeft de auto een trekgewicht van 1500 kilo. Ideaal voor een caravan dus. Auto’s met een dergelijk trekgewicht worden zeldzamer: “Vanwege de regels rond CO2 uitstoot downsizen veel fabrikanten hun motoren.

Trekhaak
Maar je kunt niet alleen een caravan of aanhanger trekken met een trekhaak, maar ook fietsen meenemen. “Let bij de aanschaf van een fietsendrager dan wel op de kogeldruk”, waarschuwt Patrick. Die bepaalt het gewicht waarmee je de kogel kunt belasten.” Je vindt die specificatie meestal op de trekhaak zelf. “Bij deze S-Cross is de kogeldruk 75 kilo. Dat betekent dat je probleemloos twee fietsen mee kunt nemen. De auto is verder compleet uitgerust met een boordcomputer, airconditioning, keyless start, cruise control en navigatie. Op www.auto-nassau.nl vind je alle specificaties.

Naast Suzuki’s vind je bij Auto Nassau uiteraard occasions van meerdere merken en je kunt bij de universele garage ook prima terecht met je eigen auto, van een ander merk, voor onderhoud en reparatie. En service natuurlijk. Bij een onderhoudsbeurt is bijvoorbeeld een mobiliteitskaart inbegrepen zodat je weer een jaar zorgeloos de weg op kunt in de wetenschap dat je bij pech snel en goed geholpen wordt. Auto Nassau vind je in Tanthof aan de Lagosweg. Goed bereikbaar met voldoende parkeermogelijkheden. Meer weten? Kijk dan op de site.