Liefde is voor iedereen. (FotoRob Hogeslag)
Liefde is voor iedereen. (FotoRob Hogeslag) Foto: C)Rob Hogeslag

Bijzondere Delftenaren bevestigen hun bijzondere liefde

Algemeen

DELFT - Zaterdag 8 oktober jl. gaven Kimberly Thoen en Gert-Jan de Berk een groot feest in restaurant Huszár op de Hooikade. Zij wonen beiden in de woonvoorziening Gasthuislaan van Ipse de Bruggen. Ruim 15 jaar geleden leerden zij elkaar daar kennen en werden vrienden.

Hun vriendschap werd heel hecht en 12,5 jaar geleden gaven ze elkaar vriendschapsringen. Een mooie aanleiding voor een groot feest inclusief een liefdesbelofte voor de toekomst. Bob en George, de broers van Kim ‘gaven haar weg’ aan Gert-Jan in een symbolische ceremonie onder leiding van (nicht) Marieke Terlaak-Thoen van Huszár. Ten overstaan van vele genodigden hernieuwden Kim en Gert-Jan hun liefdesgelofte en bezegelden dit door nu officieel bij elkaar hun vriendschapsringen om te doen. Op de vraag of hij altijd van Kim zou blijven houden zei Gert-Jan netjes en beslist: ‘’Ja’’. Op dezelfde vraag andersom zei Kim: ‘’Dat weet je toch?! ‘’?? Gert-Jan vertelde nog waarom: ‘’Ze is zo lief!’’ Onder de genodigden waren alle medebewoners en de geweldige begeleiders van de Gasthuislaan en van dagbesteding De Ruimte en Westhoek, familie en vrienden. In liefdevolle herinnering waren de ouders van het liefdespaar ook aanwezig. Iedereen die er getuige van was, voelde de bijzonderheid van dit feest. Kim en Gert-Jan wilden eigenlijk nog véél meer lieve mensen erbij, maar de max was 100!

Overgave
Er was koffie met gebakjes met hun foto erop en er was live-muziek dus werd er vol overgave gedanst op de favoriete nummers van Kim en Gert-Jan, die telkens op de dansvloer te vinden waren. Het was een geweldig feest waar iedereen genoot, zeker de medebewoners van de Gasthuislaan en collega’s van De Ruimte en Westhoek.

Het was een bijzonder feest ter ere van de bijzondere liefde van een zeer bijzonder liefdespaar!