Bas-Bariton gezocht voor Phoenix Vocals

DELFT - Voor de productie van aankomend seizoen is Phoenix Vocals op zoek naar een extra Bas-Bariton om de mannen te komen versterken. Ben jij een sterke Bas-Bariton met een bereik E2 - F#4 (minimaal) die zelfstandig en snel partijen kan instuderen. Weet je je bereik niet precies, geen probleem, dat meten ze bij de auditie. 

Hou jij van musicalnummers? Hou je van een uitdaging? Hou je ervan om mee te doen in een gezellige ambitieuze groep? Kom dan op 11 oktober meerepeteren. Dan maak je kennis met de groep en de prachtige arrangementen van Richard FitzHugh en kan je je gelijk daarna aanmelden voor de extra auditieronde. "Want wij zijn er natuurlijk van overtuigd dat je na zo'n avond niet anders wilt dan meedoen!" Meld je dus snel aan. Dat kan middels een mail naar auditie@phoenixvocals.nl.. Ze repeteren in Delft in Lijm & Cultuur op de dinsdagavond.

Meer info vind je op www.phoenixvocals.nl 

Lezing Jan van der Mast in Huis Van Meerten
op 9 oktober

DELFT - Schrijver en bekende Delftenaar Jan van der Mast presenteert 'Paniek in Delft!' 

Lambert van Meerten (29 juli 1842-1904) was industrieel, maar vooral kunstliefhebber. Toen zijn distilleerbedrijf in 1901 failliet ging, had dat grote consequenties. Er brak paniek uit in Delft: een ‘krach’. Het bankiershuis Van de Mandele viel, en Lambert zijn droom dreigde in duigen te vallen: zijn huis ‘Oud Holland’ en zijn collectie zouden moeten worden geveild. Gist-concurrent Jacques van Marken greep echter in. De lezing duurt 1 uur. Tickets kunnen besteld worden via de ticketomgeving van het museum. Een kaartje voor de lezing is inclusief een bezoek met audiotour door het museumhuis. Het bezoek aan het huis vindt plaats na de lezing. De lezing start om 15.00 uur. Een kaartje voor volwassenen kost 11 euro, en voor jongeren (12 t/m 26 jaar) 5 euro.