DEN HOORN - De wedstrijd tussen Wippolder en SV Den Hoorn van aanstaande zaterdag valt met recht een topper te noemen. Den Hoorn-trainer John Hage blikt vooruit.

- Jullie zijn het seizoen goed begonnen...
"Het is natuurlijk altijd lekker als je de eerste twee wedstrijden van het seizoen wint. De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat we nog niet tegen de sterkste ploegen hebben gespeeld. Maar ook die potjes moet je winnen." 

- Zaterdag wacht Wippolder...
"Dat zal een mooi potje worden. Ook zij hebben nog geen punten verspeeld. Binnen de club merk ik dat er een sterk derbygevoel heerst. Zelf heb ik dat nog nooit meegemaakt. Ik denk dat het weleens een heet middagje kan gaan worden." 

- Zij hebben al vijfentwintig wedstrijden op rij niet verloren...
"Dan is het aan ons om daar zaterdag een einde aan te maken. Natuurlijk is het knap dat ze lang zonder nederlaag zijn gebleven, maar als je zeven wedstrijden van twintig minuten in de Stad Delft Bokaal meetelt, dan telt dat wel lekker aan."

- Wat verwacht je ervan?
"Ik denk dat het een wedstrijd vol passie en strijd zal gaan worden. Het zal er dus stevig aan toe gaan en ik denk dat de ploeg die het hoofd er het meest bij weet te houden zal winnen."