Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Roepman Makelaardij

wonen

DELFT- Met pijn in het hart verlaten Betty Wolfs en haar man Theo Aanen hun prachtige appartement in het complex Dock van Delft. Maar het inmiddels klassieke verhaal van het kleiner gaan wonen als de kinderen de deur uit zijn geldt ook voor hen. Bovendien zijn ze met pensioen -dus een werkkamer is niet meer nodig- en vaak de deur uit. “Conclusie: de woning wordt een beetje groot voor ons en bovendien willen we in deze tijd niet zo’n ruime woning bezet houden met z’n tweeën”, aldus Betty.

Delftse reuring
Betty en Theo wonen sinds de oplevering van het project voor levensloop woningen, nu vijftien jaar geleden, in hun penthouse op de derde en vierde verdieping. “We kwamen uit Zoetermeer en wilden graag wonen in een studentenstad en dan liefst in een ruim appartement, omdat toen nog kinderen thuis woonden. We houden van reuring en dat had en heb je in Delft. Bovendien is Delft kneuterig, het is als het ware geen stad en geen dorp, en wordt ook wel “Klein Amsterdam” genoemd. Het trok en trekt nog steeds aan. Daarom gaan we niet weg uit Delft, maar verhuizen naar een kleiner appartement in de binnenstad”.

Zo ver je kijken kunt
Betty beschrijft het wonen aan de Ezelsveldlaan als “heerlijk rustig ondanks de aanwezigheid van de binnenstad”. “Alle faciliteiten zijn op wandelafstand aanwezig”, vult ze aan. “Er zijn supermarkten, de Beestenmarkt is vlakbij, evenals Theater De Veste en de bioscoop. Het is tien minuten lopen naar het nieuwe station Delft CS. Verder vindt je beneden een huisarts, fysiotherapeut, tandarts en oogarts. En vanaf ons prachtige dakterras heb je een geweldig uitzicht op de Zuidergracht en over de binnenstad. Je ziet de kerk, en zelfs Den Haag en het vuurwerk in Scheveningen ‘s winters”.  

Binnen kijken
Ook binnen de muren is het woongenot groot. Het appartement zelf is licht en ruim en heeft alleen een woning onder zich. Er is vloerverwarming in de plavuizen vloer, en een warmtepomp systeem. De twee badkamers zien er modern uit en een eyecatcher in de keuken is de gekleurde laminaat wand, van hetzelfde laminaat als in de slaapkamer ligt. Tevens is er een inpandige berging. met de isolatie van de woning zit het meer dan goed met een A+ label.

Geen parkeerproblemen
Naast de voordeur van het appartement zit een aansluiting voor de scootmobiel en de deuren in het complex openen automatisch. “Het gebouw is ingericht voor mensen met een handicap”, aldus Betty. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage, met voor iedere woning een eigen parkeerplek en berging. Voor gasten kan een bezoekersvergunning worden aangevraagd.

Alles in 1
Kortom: wie in alle rust wil wonen en toch wil profiteren van de geneugten des levens, gelardeerd met een prachtige view vanaf het dakterras, zit goed aan de Ezelsveldlaan 188!      

Ezelsveldlaan 188, Delft
Vraagprijs is: 895.000 k.k.
Woonoppervlak is: 185m2
Roepman Makelaardij
Molslaan 43
2611 RJ Delft
015-2134134
www.roepman.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding