Place2B in De Hoven Passage
Place2B in De Hoven Passage

Place2B & Indoor Midgetgolf in De Hoven

Algemeen

DELFT - Natuurlijk weet je dat je in De Hoven Passage terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen, kleding, speelgoed. Met ruim zestig verschillende winkels en de eerste drie uur gratis parkeren, is het overdekte winkelcentrum De Hoven Passage dan ook de ideale plek om al jouw inkopen te doen. Maar wist je ook dat er een heuse ontmoetingsplek is met een indoor midgetgolfbaan voor de kinderen?!

Met Place2B biedt De Hoven Passage een leuke gratis activiteit voor de jongste bezoekers van het winkelcentrum. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verplaatsing van ‘Place2B’, beter bekend als 71B. “Door het speeltoestel te vervangen voor een mini indoor midgetgolfbaan, hopen we een leuke gratis activiteit aan te bieden voor de kinderen.” 

Place2B is daarnaast een laagdrempelige ontmoetingsplek en een geschikte ruimte ter ondersteuning van activiteiten die in De Hoven Passage plaatsvinden, bijvoorbeeld voor workshops. Ook kunnen er kleinschalige kinderfeestjes worden gehouden in Place2B. Aanvragen voor evenementen, vergaderingen of een rondleiding kunnen worden gemaild naar info@place2b-delft.nl

Place2B is van woensdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. Kom jij gezellig langs?