Villa Debora is opnieuw ingericht
Villa Debora is opnieuw ingericht

Villa Debora in het nieuw

Algemeen

DELFT - Villa Debora, de kidsclub van Debora, Centrum voor leven met en na kanker, is in het nieuw gestoken.

Na afloop van de Swim to Fight Cancer kreeg Villa Debora van de organisatie een aantal meubeltjes die waren gedoneerd door Ikea Delft. Hiermee richt Villa Debora een fijne plek in voor de bijeenkomsten voor de kinderen.

Villa Debora is er voor kinderen van 6 tot 12 jaar die zijn geraakt door kanker doordat bijvoorbeeld een naaste deze ziekte heeft gekregen.

“In een blok van zes bijeenkomsten verspreid over twaalf weken komen we bij elkaar op donderdagmiddag om aan de hand van een thema onze ervaringen te delen. We doen dit door middel van spel; leuke dingen doen met elkaar. Heb je even geen zin om hierover te praten: helemaal goed.”

Debora is een ontmoetingsplek voor iedereen die met kanker in aanraking is gekomen, als patiënt, ex-patiënt, naaste of nabestaande. Het is een veilige ruimte waar lotgenoten zichzelf kunnen zijn, waar naar hen geluisterd wordt en waar zij informatie over kanker kunnen vinden. Het is ook een plek waar je afleiding vindt met bijvoorbeeld yoga, schilderen of een ontspannende massage. Waar je kunt praten met mensen die echt begrijpen waar je het over hebt: lotgenoten en gastvrouwen en -heren en activiteitenbegeleiders met een gedegen opleiding.

Deelname aan Villa Debora is gratis. Elk kind krijgt een sleutelhangerbeertje cadeau.

Kijk op: www.inloophuisdebora.nl/welkom-bij-villa-debora/

Aanmelden bij: inschrijven@inloophuisdebora.nl of via 015-257 27 67.