Yuzu Marmelade
Yuzu Marmelade

Yuzu marmelade bij Amazing Oriental

Algemeen

YPENBURG - Aan de Laan van Haamstede 36 vinden liefhebbers van de Aziatische keuken ongelofelijk veel verschillende producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Yuzu marmelade?!

In Azië is Yuzu (citron) thee uitgegroeid tot een populair drankje. De vrucht ziet eruit als een grote mandarijn en smaakt naar een mix van limoen, citroen en zoete mandarijn. De vruchten worden gekookt en vervolgens gezoet met honing en suiker, waardoor er een dikke marmelade ontstaat. De Yuzu marmelade kan je op verschillende manieren gebruiken o.a. als zoet beleg op je toast, heerlijk als zoete woksaus, lekker verwarmend als in een kop warme thee of verfrissend met bruisend water. Wat je ook kiest, met de yuzu marmelade kan je alle kanten op.

Amazing Oriental is dé grootste Aziatische supermarketketen in Nederland. In de vestiging in Ypenburg vind je als beginnende of ervaren kok alle boodschappen die je nodig hebt om oosterse en Aziatische gerechten te bereiden. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan levensmiddelen.

Meer weten? Ga langs of kijk op www.amazingoriental.com.