Woonboulevard Leeuw&stein
Woonboulevard Leeuw&stein

Oktober uitdeelmaand bij woonboulevard Leeuw&stein

Algemeen

DELFT – Winkelen is een geweldige maar soms ook intensieve bezigheid. Om jou fris en fruitig te houden tijdens een dagje shoppen bij woonboulevard Leeuw&stein staat de maand oktober in het teken van uitdelen. Op zaterdag 8, 15, 22 en 29 oktober val je met je neus in de boter en kan jij genieten van gratis lekkernijen.

Zaterdag 8 oktober: mobiele espressobar
Laat je verrassen met iets heerlijks van de mobiele Leeuw&Stein koffiebar. Even wakker worden met een espresso of de dag doormidden zagen met een overheerlijke cappuccino.

Zaterdag 15 oktober: Poffertjes
Vandaag verwennen ze jou met heerlijke poffertjes en heb je ook nog eens de keuze uit diverse toppings.

Zaterdag 22 oktober: Macaronmobiel
Vandaag is het Macaronmiddag in Leeuw&stein. Hostessen delen vandaag macarons in verschillende smaken uit. Wees er wel op tijd bij, want op=op!

Zaterdag 29 oktober: bakfiets met donutwall
Shop vandaag in Leeuw&Stein en scoor een overheerlijke donut! Op deze dag zal er een unieke bakfiets door Leeuw&Stein rijden. Op de bakfiets staat een donutwall met daarop vrolijk gekleurde donuts die je van de hostessen krijgt uitgedeeld.

Leeuw&Stein is dé Delftse huis-, tuin- en keukenboulevard met zeventien speciaalzaken rondom wonen, klussen en meer. Hier vind je inspiratie en de laatste trends voor in en rondom het huis. De ondernemers adviseren je graag over alles op het gebied van wonen en klussen. Voor extra winkelgemak kun je gebruik maken van één van de gratis parkeerplaatsen.