DELFT - DVC is de competitie goed begonnen. Uit bij Moordrecht werd met 3-4 gewonnen. En dat is weleens anders geweest, weet coach Marco Immers.

- Een goed begin...
"Dat kun je zeggen ja. We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt en dan is het fijn dat dat in de eerste wedstrijd ook tot een overwinning leidt." 

- Wat was het voor wedstrijd?
"Moordrecht is een ploeg die vroeg druk zet en in het begin hadden we wat moeite om daar onderuit te voetballen, vooral in de verdediging. Toen dat na een minuut of tien lukte, waren we een uur lang de bovenliggende partij. Bij rust was het 1-2, na rust bouwden we dat uit tot 1-4 en uiteindelijk kwamen zij nog tot 3-4." 

- Dat was nog spannend dan...
"Dat is ook zo en gelukkig had onze keeper nog twee fantastische reddingen ook. Vanuit het verleden zijn we bij DVC niet heel erg gewend om te winnen en dat zag je in het laatste kwartier ook terug: we werden wat zenuwachtig. We gaan eraan werken om dit soort wedstrijden er in het vervolg gemakkelijker uit te slepen." 

- Zaterdag wacht Toofan...
"Ja, ik moet zeggen dat ik die club niet echt ken, maar onze teammanager Remco Pronk heeft ze zien voetballen. Op basis daarvan gaan we een plan opstellen en hopelijk leidt dat tot een zege, want deze start smaakt naar meer."