DELFT - Met DHC - Den Hoorn staat er in de eerste competitieronde al meteen een prachtig affiche op het programma. DHC doet het met een volledig nieuwe selectie en een oude bekende als trainer: John de Letter.

- Hoe staat het ervoor?
"We hebben een hartstikke leuke groep in de zin dat iedereen voetbalgek is. Over het aantal spelers hebben we niet te klagen en de sfeer is goed. Ook op de trainingen ziet het er vaak goed uit, al zijn we niet altijd compleet op die avonden." 

- En in voetballend opzicht?
"De meeste jongens kunnen hartstikke goed voetballen, maar hebben nog niet de ervaring van het spelen in een selectie. De sfeer is zeker goed, maar we moeten ervoor waken dat dit niet ten koste gaat van de voetbaltechnische ontwikkeling van het team." 

- Jullie beginnen met een mooi potje...
"Dat soort wedstrijden zijn natuurlijk altijd leuk, maar op zich vind ik het jammer dat we ze nu al tegenkomen. We zijn als team nog in ontwikkeling en ik zou het leuker vinden als we ze na een tijdje tegen zouden komen. Maar gedurende het seizoen ontmoeten we ze nog wel een keer." 

- Wat is de doelstelling?
"We willen in voetballend opzicht stap voor stap vooruit en hopen daarbij voldoende punten te behalen om ons te handhaven."