Foto: Koos Bommelé
Foto: Koos Bommelé Foto: KOOS BOMMELE

Door de lens van Koos: Jazz Festival Delft 2022

DELFT - Dit jaar zat er weer muziek in Delft in het laatste weekend van augustus! Onze prachtige historische stad vulde zich die dagen met pakkende ritmes. Relaxed of juist vol energie? Het was allemaal op korte afstand van elkaar te vinden tussen 25 en 28 augustus. Helemaal gratis en voor iedereen. Ook fotograaf Koos Bommelé bracht een bezoekje.

Wat betreft sfeer en locaties kan het niet mooier dan in Delft. De historische pleintjes bieden een setting vol karakter voor de verschillende liveacts. De missie van de organisatie was om ook dit jaar zoveel mogelijk mensen, ook jongeren, te verbinden door ze het echte ‘Jazz-gevoel’ te laten beleven. Want Jazz staat voor heerlijke muziek en het leven vieren. Jazz Festival Delft heeft een brede en kleurrijke programmering. Naast het ‘oude’ Jazz is er ook plaats voor nieuwe geluiden, invloeden uit andere muziekstijlen, culturen en kunstvormen. Voor iedere smaak een passend aanbod: hiermee willen ze een zo groot mogelijk publiek aanspreken. En dat is gelukt! 

Foto's
Onze fotograaf Koos Bommelé bezocht traditiegetrouw het Jazz Festival Delft. Zijn foto's zijn terug te vinden via www.delftopzondag.nl.