Foto: Koos Bommelé
Foto: Koos Bommelé Foto: KOOS BOMMELE

Door de lens van Koos!

DELFT - Op vrijdag 12 augustus organiseerde de negentienjarige Brittney Geurts in samenwerking met Stichting STAD Starseeds. Tijdens Starseeds konden jongeren de verbinding aangaan. De verbinding met elkaar, de natuur en met zichzelf. Hoe? Door een groepsmeditatie, mantra zang, live muziek en gezamenlijk kampvuurtjes maken in de avond. En dat alles direct aan de grote plas bij Delftse Hout.

Tijdens Starseeds werden zoveel mogelijk jongeren betrokken. Zo kwamen er diverse jonge artiesten optreden. De foodtruck werd verzorgd door Noël foodtruck, een jonge Delftenaar, er werden edelstenen verkocht door een jonge onderneemster, de host en de stagemanager waren jongeren en ga zo maar door. 

Starseeds werd georganiseerd door jongeren voor jongeren op het terrein van windsurfschool Plané in Delftse Hout. Buiten, samen de verbinding opzoeken, in vrede en in liefde. Dat is precies wat Brittney wilde en heeft gedaan met Starseeds. 

Fotograaf Koos Bommelé bracht een bezoekje aan hippiefestival Starseeds. Zijn foto's zijn te vinden op www.delftopzondag.nl