Foto: Hans Dunlop
Foto: Hans Dunlop Foto: Hans Dunlop

Gitaarles en bandcoaching bij Rootz Muziekschool

De laatste week van de zomervakantie breekt aan. Ook bij Rootz beginnen de lessen bijna weer en op de leerlingenadministratie wordt momenteel hard gewerkt om alle nieuwe aanmeldingen in te delen. Rootz verzorgt muzieklessen in Delft, Pijnacker en Nootdorp en is in 30 jaar uitgegroeid tot een flinke muziekschool met ruim 30 docenten en honderden leerlingen.
Je kan bij Rootz zangles krijgen (gericht op pop en/of jazz) en allround lessen op een groot aantal instrumenten. Op rootzmuziekschool.nl kan je per instrument bekijken welke docenten er lesgeven. Voor gitaarles zijn er ruimere mogelijkheden door de komst van nieuwe docenten zoals in Delft bijvoorbeeld Roenik Roa Espinosa. Behalve de reguliere lessen kan je bij Rootz ook ‘bandcoaching’ volgen en ook is er ‘Muziek op Schoot’ voor de allerjongsten. De inschrijving voor Bandcoaching en voor Muziek op Schoot is net gestart. 

Er zijn nu voor meerdere instrumenten nog hier en daar plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan, bijvoorbeeld voor een ‘kennismakingscursus’. Kijk op rootzmuziekschool.nl of bel voor info met 015-3694902. Je bent bij Rootz van harte welkom!