Kerkpolderloop op 14 en 28 augustus

DELFT - Al vele jaren zijn de zomerse Kerkpolderlopen voor liefhebbers een begrip: in vakantietijd wanneer er verder weinig te beleven valt op hardloopcompetitie-gebied waren er toch nog iedere zondag 5 km-trimlopen in juli en augustus, afwisselend startend vanaf sportcentrum Allround en partycentrum Onder Ons. Dat ze in de twee coronajaren moeilijk te organiseren waren zal niemand verbazen, maar ook dit jaar ondervonden Allround en DIJC-Bertus moeilijkheden om de organisatie rond te krijgen.

Maar… gelukkig zijn er toch nog mogelijkheden gevonden om een paar Kerkpolderlopen te organiseren en de eerst volgende zijn op zondag 14 en zondag 28 augustus. Start is om 10.15 uur bij Onder Ons aan de Kerkpolderweg 8. De Kerkpolderlopen zijn kleinschalig en laagdrempelig, vooraf inschrijven hoeft niet. Je kunt je vlak voor aanvang melden bij Onder Ons en tegen betaling van 2 euro loop je een rondje van 5 km in de ‘Kerkpolder’. De uitslagen staan een paar dagen later op de site van hardloopvereniging DIJC-Bertus, zie ook voor meer informatie: www.dijc-bertus.nl

Seizoensopening Oliveo Handbal

PIJNACKER - De seizoensopening van Oliveo Handbal vindt plaats op zaterdag 20 augustus van 10:00 uur 17:00 uur. Het programma zal in het teken staan van informatief met een hoog gehalte gezelligheid en herkenning met daarnaast een goede en positieve start van het komende handbalseizoen.

Met name de ongedwongenheid, je kan als lid, speler, commissielid, ouder of anderszins betrokken bij Oliveo Handbal gezellig met elkaar onder het genot van een drankje met elkaar bijpraten en tussendoor kleding halen, info verkrijgen over de nieuwe trainingstool Learn Handball en wat er Oliveo te wachten staat tijdens het nieuwe seizoen. Bij goed weer kan ook het terras ingezet worden. De zaal zal gevuld zijn met de vele sponsoren die Oliveo Handbal ondersteunen om zich op deze manier ook aan de bezoeker te kunnen presenteren.