Kids at the Park

DELFT - Zondag 31 augustus is het kids day in het pop-up park in Nieuw Delft! 

Die middag zijn er van 13.00 tot 17.00 uur leuke activiteiten te doen voor kinderen van verschillende leeftijden.  Maak of verf je eigen vogelhuisje en neem het mee naar huis, of schilder wat jij straks gaat doen in het Van Leeuwenhoekpark. De mooiste schilderijen zijn straks voor iedereen te zien aan het bouwhek, als de aanleg van het Van Leeuwenhoekpark van start gaat. Kom een ijsje eten, speel een potje twister, laat je schminken of spring op het springkussen.
Het plein bij de fontein – tussen The Student Hotel en Anne&Max – verandert tot en met augustus in een pop-up parkje. Neem een goed boek mee, zoek verkoeling bij de fontein of daag je buren uit voor een potje schaak, kubb of jenga. Ook kun je elk weekend meedoen aan een gratis zomerse workshop of activiteit, aangeboden door de vrienden van het park. Het programma:

Zondag 24 juli 14.00 uur – 16.00 uur| Tai chi
Zondag 31 juli 10.00 uur – 11.00 uur| Yoga
Zondag 31 juli 13.00 uur – 16.00 uur| Kids at the park
Zondag 7 augustus 16.00 uur – 18.00 uur| Latin dansen
Zaterdag 14 augustus | Buitenbios

Kijk voor meer informatie op: www.nieuwdelft.nl/park

Audities bij de Phoenix Vocals

DELFT - Phoenix Vocals is de zanggroep van muzikaal leider en arrangeur Richard FitzHugh. We staan voor samenwerking, kwaliteit en performance op hoog niveau. 

Ons motto is: steengoed, creatief, gezellig én uitdagend. Op eigenzinnige wijze zetten we theatrale nummers neer in onze eindvoorstelling. Samen werken we, iedere dinsdagavond, in onze repetitieruimte bij Lijm&Cultuur in Delft, met veel energie en passie aan de mooiste musicalsongs, popnummers en klassieke muziek.
Dat doen we met nieuwe arrangementen en verrassende bewerkingen van zowel tophits als minder bekende nummers. Alle arrangementen zijn speciaal geschreven voor de zangers uit de groep. We vinden de ontwikkeling van de groep als geheel belangrijk, maar ook die van de zangers individueel. Daarom verzorgen per jaar vier professionals een uitgebreide workshop waarin je o.a. nieuwe technieken leert. Omdat de focus ligt op theatermuziek, verpakken we onze nummers en optredens in een eindvoorstelling met professionele regie, ontwerp en techniek.
Een theatrale zanggroep dus die onder leiding van Richard FitzHugh het hoogst haalbare op amateurniveau wil bereiken. We zoeken voor het tweede seizoen dat in september start, ambitieuze zangers en zangeressen die de lat hoog willen leggen om met elkaar de magie van ensemblezang en -performance op het toneel te creëren.
Onze eerste show was een groot succes, voor een compilatie: https://www.youtube.com/watch?v=nHTGEztIWfM