Het prachtige overdekte terras
Het prachtige overdekte terras Foto:

Een feest vieren doe je bij de Brasserij

De Brasserij, gelegen aan de Brasserkade in Delft, is een toplocatie voor een feest! Of het nu in één van de gezellige ruimtes van de moderne stadsboerderij is, of op het terras in de mooie tuin, bij de Brasserij is genieten het toverwoord. Het adres voor ieder feest of partij.

De Brasserij is in het bijzonder gespecialiseerd in huwelijksfeesten. De huwelijksvoltrekking kan natuurlijk ook bij de Brasserij plaatsvinden. De stadsboerderij is na het stadhuis de meest geboekte trouwlocatie in Delft. Het prieel van de tuin is een geliefde plek voor bruidsparen. Gasten worden ontvangen op het terras in de moderne flextent waar zij plaats kunnen nemen op de White Wedding Chairs.
Geen bruiloft te vieren, maar wel een 25-jarig huwelijk of 50ste verjaardag? De Brasserij maakt van elk feestje een feest! Met een gezelschap vanaf 25 personen kun je al een all-in arrangement samenstellen in een eigen ruimte met terras, inclusief hapjes en drankjes en eventueel een warm en koud buffet of BBQ. Ben je met een kleiner gezelschap? Ga dan voor een lekkere lunch, High Tea of High Wine. Meer info op www.brasserij.nl.