foto: Hans Dunlop
foto: Hans Dunlop

Rootz Muziekschool: nú aanmelden, starten in september

Zaterdag 25 juni jl. stonden veel leerlingen van Rootz Muziekschool op het podium in het Rietveldtheater. Na twee jaar afwezigheid kon -juist nu Rootz het 30 jarig jubileum viert- het uitgebreide leerlingenpodium gelukkig weer doorgang vinden. 

Sinds mei 1992 verzorgt Rootz muzieklessen in Delft, Pijnacker en Nootdorp. Rootz is in 30 jaar uitgegroeid tot een flinke muziekschool met ruim 30 docenten en honderden leerlingen. De docenten zijn opgeleid aan het conservatorium; veel van hen hebben popmuziek of jazz als specialisatie en ook zijn er klassiek opgeleide docenten. 

Je kan bij Rootz zangles krijgen (gericht op pop en/of jazz) en les op een groot aantal instrumenten. Op rootzmuziekschool.nl kan je per instrument bekijken welke docenten er lesgeven. Behalve de reguliere lessen kan je bij Rootz ook ‘bandcoaching’ volgen en ook zijn er cursussen ‘Muziek op Schoot’ voor de allerjongsten. 

Kijk op rootzmuziekschool.nl en meld je eventueel aan voor een ‘kennismakingscursus’. Hoe sneller je dit doet, hoe groter de kans is dat je direct na de zomervakantie kan starten. Je bent bij Rootz van harte welkom!