Zomeravondconcert door Duo Belder Kimura in ‘t Woudt

'T WOUDT - Op zaterdag 16 juli om 20.00 uur geeft Duo Belder Kimura een ‘Zomeravondconcert in de kerk van ’t Woudt’. Het kerkdorp ’t Woudt ligt aan de weg van Delft naar het Westland. Klavecinist/fortepianist Pieter-Jan Belder en barokvioliste Rie Kimura, twee grootmeesters op hun instrument, werken al jaren succesvol en intensief samen. 

In het concert staat muziek van Johann Sebastian Bach centraal. Meerdere Sonates voor viool en klavecimbel zullen klinken, evenals de beroemde Chaconne voor vioolsolo en de Chromatische Fantasie voor klavecimbelsolo. Volledige informatie over het programma en de kaartverkoop zie www.concertentwoudt.nl

RADIUS presenteert twee nieuwe
tentoonstellingen

DELFT - Met trots presenteert RADIUS haar zomertentoonstellingsprogramma, dat bestaat uit de groepstentoonstelling CLIMATE OF CONCERN en de eerste solotentoonstelling DE WERELD IS EEN WERKWOORD van Vibeke Mascini. Beide tentoonstellingen zijn te bezoeken van 10 juli tot en met 11 september. 

CLIMATE OF CONCERN is de tweede tentoonstelling van het BENEDENWERELD-jaarprogramma, waarin de huidige overmatige schuldenlast aan de fossiele brandstofindustrie en het extractivisme van delfstoffen wordt onderzocht aan de hand van het werk van negen kunstenaars. Het tweede hoofdstuk van BENEDENWERELD verkent de huidige overmatige schuldenlast op het gebied van fossiele brandstoffen. 

In de solotentoonstelling DE WERELD IS EEN WERKWOORD presenteert kunstenaar Vibeke Mascini nieuw werk dat dieper ingaat op energie. De tentoonstelling richt zich in het bijzonder op de spanning en de diepe verbinding tussen menselijk handelen en de fysieke en energetische implicaties voor meer-dan-menselijke lichamen en landschappen. Tickets zijn te koop via www.radius-cca.org/nl