Celebration Church Delft
Celebration Church Delft Foto:

Celebration Church Delft

Kerk zijn rondom de tafel, dat is waar we beginnen. We nodigen je uit om aan te schuiven aan de tafel en deel te nemen aan een Celebration Church Delft - avond. We starten om 18.00 uur.

Door samen aan tafel te gaan, delen we het leven met elkaar. We delen de goede momenten en minder goede momenten. En door alles heen moedigen we elkaar aan om onze ogen op God gericht te houden.
Celebration Church Delft is een groep mensen die op zondagavond samen komen om het einde van het weekend in Gods rust af te sluiten en uit te kijken naar een nieuwe week. We komen eens in de twee weken in een huiselijke setting samen. De setting van de avonden zijn gebaseerd op Bijbelse Sabbat maaltijden. In deze setting ligt de aandacht op het samen vieren van avondmaal en staan we stil bij de belangrijke rol van Jezus in ons leven. Hierna is er tijd voor fellowship onder het genot van een eenvoudige maaltijd van soep met brood. Na de maaltijd zal er tijd zijn om samen de Bijbel te bestuderen en voor elkaar te bidden. Info:
www.celebrationchurch.nl/delft