(Foto: Koos Bommelé)
(Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Speeltuin Westerhonk bestaat 90 jaar!

DELFT - Zaterdag 18 juni vierde Speeltuin Westerhonk aan de Van Bleyswijckstraat feest, want de speeltuin bestaat 90 jaar! Daar kon natuurlijk niet zomaar aan voorbij worden gaan.

Aan het begin van de middag was de muzikale opening door jeugdkorps Haaglanden. Er waren diverse leuke gratis activiteiten op deze dag. Er was een treintje voor de kinderen, clown Mico kwam op bezoek en er was een voorstelling van het sprekende koffertje. Voor de ouders stond de koffie en thee klaar, dus ook zij beleefden een gezellige middag. Kinderen werden van tevoren opgeroepen een kleurplaat in te kleuren. Deze kleurplaat konden zij zaterdag inleveren bij de speeltuin, waarna zij een aardigheidje ontvingen. Deze tekeningen krijgen uiteraard een mooi plaatsje op het raam. 

Speeltuin Westerhonk is een gezellige speeltuin waar kinderen ongestoord kunnen spelen. In de speeltuin vind je speeltoestellen voor de kleinste bezoekers en voor de grotere kinderen. Openingstijden zijn afhankelijk van het weer. Kijk voor recente openingstijden op de facebookpagina van Speeltuin Westerhonk.

Benieuwd naar foto's van het feest? Fotograaf Koos Bommelé was aanwezig en maakte een beeldverslag. Zijn foto's zijn te vinden op onze website, www.delftopzondag.nl.