NOOTDORP - Door een overwinning bij BOL (0-5) klom Nootdorp zaterdag naar de tweede plek op de ranglijst. Aanvoerder DIrk Kusters is vastberaden deze niet meer weg te geven.

- Dat was een lekkere...
"Ja, inderdaad. In deze fase van de competitie is elke wedstrijd een finale en als je die dan zo wint is dat heerlijk. We hebben nu die tweede plaats en die willen we niet meer kwijt."

- Had je dit op voorhand verwacht?
"Aan het begin van het seizoen was het doel handhaven, maar na een paar wedstrijden hadden we wel het idee dat er meer inzat. Dat blijkt: want we zijn nu zeker van een plek in de nacompetitie en als we tweede worden, hebben we nog een voordeeltje."

- En als je promoveert, ben je weg...
"Ja, we zijn pas naar Dordrecht verhuisd en de afstand naar Nootdorp is wat te groot. Ik werd door Portugaal benaderd en speel daar volgend seizoen, dus sowieso in de hoofdklasse." 

- Hoe kijk je naar je tijd bij Nootdorp?
"Ik zit hier nu voor het derde seizoen en dit is een fantastische club met fantastische mensen. Ik vertrek dan ook met pijn in het hart. Ik heb moeten beloven dat ik op vrije dagen nog eens kom kijken. Maar eerst nog een paar wedstrijdjes knallen."