33e Fietspoldertocht op Tweede Pinksterdag

PIJNACKER - De twee voorgaande jaren mocht door de coronamaatregelen deze fietspoldertocht niet worden georganiseerd. Nu de beperkingen zijn opgeheven mag de organisatie weer aan de slag met deze mooie fietstocht. Traditiegetrouw is de Tweede Pinksterdag hiervoor bestemd en het wordt dit jaar de 33e Fietspoldertocht.

De route gaat nagenoeg volledig over veilige fietspaden door het mooie buitengebied in de omgeving. De afstand is circa 40 kilometer en is duidelijk op het routeformulier aangegeven. Er zijn twee controleposten op plaatsen waar het mogelijk is om even te pauzeren. Voor de puzzelaars zijn er foto’s gemaakt van objecten die je onderweg tegenkomt. Het is de bedoeling deze in de juiste volgorde te zetten. De start is tussen 10.30 uur en 11.30 uur vanaf Oliveo, Sportlaan 1 te Pijnacker, de kosten voor deelname zijn 3 euro en met medaille 5 euro. De opbrengst is bestemd voor het Oliveo Jeugdkamp.

Sjaak Lispet Beachvolleytoernooi

DELFT - Op zaterdag 2 juli gaat D.S.V. Full Speed weer het jaarlijkse Sjaak Lispet Beachvolleytoernooi organiseren. Vanwege de coronapandemie hebben ze dit toernooi helaas twee jaar niet kunnen organiseren en ze zijn blij dat het nu weer kan. Het Beachvolleytoernooi is een voortzetting van het traditionele Beachvolleytoernooi dat een aantal jaren bij de Oude Jan werd georganiseerd. Het startschot zal om 12.00 uur gegeven worden door niemand minder dan nachtburgemeester Leo Quack.

Voetbal
dit weekend

Zaterdag 28 mei
Nootdorp - Zwaluwen '30 (14.30 uur)
Vitesse Delft - Van Nispen (14.30 uur)
Ariston '80 - DUNO (14.30 uur)
Schipluiden - DSVP (14.30 uur)
DVC - Celeritas (14.30 uur)
Oliveo - REMO (14.30 uur)

Zondag 29 mei
DHC - Boshuizen (14.30 uur)
Den Hoorn - Sarto (14.30 uur)
Laakkwartier - Wippolder (14.30 uur)
HMSH - Concordia (14.30 uur)
Full Speed - HVV (14.30 uur)
RKDEO - Coal (14.30 uur)
DHL - SEP (14.30 uur)

Kanjers van DSVP MO10-1

De meiden van DSVP MO10-1 hebben een weergaloze 4e fase gespeeld de afgelopen maanden. Met louter overwinningen en één gelijkspel is dit gezellige team wekelijks sterker geworden. De teamspirit en het samenspel bleek hun grootste wapenfeit. Ieder individu heeft haar eigen specialiteit waarmee ze elkaar aanvullen tot een sterk en vooral leuk team. Met een gemiddelde van ruim 10 doelpunten per wedstrijd in deze fase, zijn de meiden een eedogenloze doelpuntenmachine geworden!