PIJNACKER - Oliveo zette zaterdag een reuzenstap richting het kampioenschap. De enig overgebleven concurrent Celeritas, werd met 3-0 verslagen. Niels Bentvelsen opende de score.

- Mag ik je feliciteren met het kampioenschap?
"Feliciteren mag, maar nog niet met het kampioenschap. We hebben een grote stap gezet, maar we hebben ook nog drie wedstrijden te gaan." 

- Hoe ging je de wedstrijd in?
"Meer gespannen dan bij andere wedstrijden. En dat was terecht, want vooral in de eerste helft lieten zij zien echt goed te kunnen voetballen. Daarnaast liet het publiek ook van zich horen. Gelukkig scoorden wij als eerste, terwijl zij op basis van hun spel ook een goal hadden verdiend. Na de rust waren wij de betere partij."

- En nu uitvoetballen?
"We hebben nog drie wedstrijden te gaan en hebben een voorsprong van twee punten, terwijl Celeritas nog maar twee wedstrijden heeft. Gezien het feit dat we dit seizoen één keer verloren en één keer gelijkgespeeld hebben, mag het eigenlijk niet misgaan." 

- Volgend jaar derde klasse...
"Het zou wel heel fijn zijn om kampioen te worden, want in de nacompetitie weet je nooit wat voor ploegen je treft. Daarnaast is het ook wel heel fijn om in het weekend lekker op het strand van het weer te kunnen genieten."