Francis & Gregor
Francis & Gregor

Bij twijfel hard zingen

Francis van Broekhuizen, een van de bekendste en grappigste operazangeressen van Nederland vertelt én zingt over haar passie voor muziek op 25 mei a.s. in Theater de Veste. Ze wordt begeleid door Delftenaar Gregor Bak.

Zang heeft in het persoonlijke leven van de geliefde en fascinerende Van Broekhuizen, bekend van theater, radio en televisie, een heel belangrijke rol gespeeld. Niemand is zo'n vurig pleitbezorger van klassieke muziek, als geen ander weet ze wat voor een heilzame werking ervan uitgaat.
Vanuit die bevlogenheid is haar theaterrecital ‘Bij twijfel hard zingen’ ontstaan. De voorstelling is een concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen. Van Broekhuizen kan niet alleen prachtig zingen, maar beschikt ook over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over met een flinke dosis humor. Francis zingt haar favoriete aria's en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt, en welke die in haar persoonlijke leven speelt. Te zien op woensdag 25 mei in Theater de Veste. Twee voorstellingen, om 14.30 uur en 20.15 uur. Tickets via www.theaterdeveste.nl.