The VAKorchestra XXL
The VAKorchestra XXL Foto: Tom Merton/KOTO - stock.adobe.co

Het grootste orkest van Delft

De VAK is op zoek naar amateurmusici om samen het grootste orkest van Delft te vormen op zondag 26 juni op het podium van Theater de Veste. Wij verzorgen de slotavond van het Festival Bont Blauw van Theater de Veste. Deze avond vol verrassingen wil de VAK afsluiten met een grande finale van het grootste orkest van Delft, The VAKorchestra XXL!

Meespelen
The VAKorchestra XXL heeft een metropool-orkest-bezetting. De VAK Bigband vormt de basis, maar om groots op het podium te staan heeft het orkest strijkers en houtblazers nodig. Alle amateurmuzikanten boven de 12 jaar zijn welkom. Cursist bij De VAK of niet. De enige vereisten zijn het kunnen lezen van noten, beschikbaar zijn op 26 juni en zin om mee te doen. De Delftse dirigent en VAKdocent Marnix Steffen begeleidt het orkest voor en tijdens het optreden.

Aanmelden
Wil je meedoen? Stuur een mail naar info@vak-delft.nl o.v.v. The VAKorchestra XXL met daarin jouw naam, leeftijd en het instrument. Meer informatie over The VAKorchestra XXL is te vinden op www.vak-delft.nl.