DELFT - Wippolder was afgelopen zondag met 1-3 te sterk voor Full Speed en won donderdagavond met 2-1 van HMSH. Spits Anthony Sintniklaas heeft vertrouwen in nog een paar mooie weken.

- Staat de platte kar al klaar?
"Nee, zover is het nog niet. Feit is wel dat wij bezig zijn aan een heel goede serie. Ik hoorde dat dit de achtste overwinning op rij is, maar we staan natuurlijk nog wel een punt achter op HVV."

- Wat voor wedstrijd was het zondag?
"Derby's zijn natuurlijk altijd leuk; dat was zondag niet anders. Nadat we op voorsprong kwamen, is het eigenlijk niet meer spannend geweest. Het enige dat je ons kan verwijten is dat we niet verder zijn weggelopen."

- Hoe schat je jullie kansen in?
"Ik denk dat we goede kans maken op het kampioenschap. Met nog vier wedstrijden te spelen, staan we een punt achter op HVV. Ik verwacht eerlijk gezegd nog niet dat zij alles winnen, terwijl wij met een geweldige reeks bezig zijn."

- Wat is jullie grootste kracht?
"We zijn een ontzettend stugge ploeg om tegen te spelen. Natuurlijk zit er ook voetbal in de ploeg, maar we zijn echte groep met jongens die voor elkaar door het vuur gaan. Op basis daarvan kunnen we ook als het voetballend niet loopt een wedstrijd over de streep trekken."