Veldhuis & Kemper
Veldhuis & Kemper

Cabaret- en muziekduo Veldhuis & Kemper twee dagen in Theater de Veste

Remco Veldhuis & Richard Kemper, wie kent niet hun mega-hit ‘Ik Wou Dat Ik Jou Was' zijn al meer dan 20 jaar vrienden, collega’s en ook nog eens zwagers. Op 20 & 21 mei a.s. komen ze naar Theater de Veste met het grappige, ontroerende en confronterende cabaret- en muziekprogramma ‘Hou dat Vast’.

Veldhuis & Kemper hebben meerdere hits op hun naam staan en trekken al jaren volle zalen met hun met sterren overladen cabaretprogramma’s. In twintig jaar tijd zijn de mannen uitgegroeid tot een hecht en solide duo met een herkenbare frivole, soms ernstige stijl dat prachtige – tekstueel zeer sterke - tweestemmige liedjes maakt.

Het duo ziet elkaar bijna dagelijks, en dan zou je denken dat je elkaar goed kent. Toch weten ze lang niet alles van elkaar, zo blijkt uit de show ‘Hou dat vast'. In dit nieuwe cabaretprogramma wroeten ze in elkaars ziel, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Voor tickets zie: www.theaterdeveste.nl.