Gepassioneerde zang bij Rootz
Gepassioneerde zang bij Rootz

ROOTZ MUZIEKSCHOOL 30 JAAR !

Sinds mei 1992 verzorgt Rootz lessen in Delft, Pijnacker en Nootdorp. Rootz is in die 30 jaar uitgegroeid tot een flinke muziekschool met ruim 30 docenten en honderden leerlingen. De docenten zijn opgeleid aan het conservatorium; sommigen hebben popmuziek of jazz als specialisatie en ook zijn er klassiek opgeleide docenten.  

Voor de allerkleinsten (van 4 maanden tot 4 jaar) is er de cursus “Muziek op Schoot”.  Komende woensdag gaat er weer een korte serie van start en er zijn nog enkele plekken  beschikbaar. Kijk voor info en aanmelden op rootzmuziekschool.nl/cursussen/muziek-op schoot/. 

Ook gaat de komende week een cursus ‘bandcoaching’ van start. Meerdere bands gaan  onder begeleiding nummers instuderen die in juni op het grote leerlingenpodium van Rootz  gaan worden uitgevoerd. Dat leerlingen podium gaat plaatsvinden op 25 juni in het  Rietveldtheater in Delft en is vrij toegankelijk voor belangstellenden. En i.v.m. het 30-jarig  jubileum krijgt dit uiteraard een feestelijk tintje!  Kijk voor informatie over Rootz op rootzmuziekschool.nl. Of bel met 015-3694902. Je bent bij Rootz van harte welkom!