DELFT - SEP stond zondagmiddag al snel met 0-2 achter tegen WIK, maar door een goal van Robin Sueters en een hattrick van Tyler van Baalen bleven de punten op sportpark Tanthof-Zuid.

- Wat een wedstrijd...
"Ja, we begonnen wat slap, misten twee aardige kansen, maar hun eerste twee doelpogingen waren raak. Dan sta je na tien minuten al met 0-2 achter. Daarna hebben we het goed opgepakt, stonden we bij rust al gelijk en hebben we na de pauze de wedstrijd naar ons toegetrokken." 

- Met drie goals van jou...
"Ja, het is natuurlijk heerlijk dat je op die manier belangrijk kan zijn voor het elftal. In dat opzicht is het sowieso een mooi seizoen, want het waren mijn twintigste, eenentwintigste en tweeëntwintigste treffer van het seizoen." 

- Hoe verklaar je dat hoge aantal?
"Ik denk dat het komt doordat we in een tweespitsensysteem spelen, waarin ik iets meer ruimte krijg. Het mooie daaraan is dat we daardoor minder tegengoals krijgen. Dat speelde ons de afgelopen jaren nog weleens parten, maar loopt dit seizoen hartstikke goed." 

- Waar gaat het eindigen?
"Onze doelstelling is vanaf het begin al om zo hoog mogelijk te eindigen. Een plaats in de nacompetitie is niet realistisch. Verder hoop ik zelf op minstens dertig goals uit te komen."