Lunchpauzeconcert
Lunchpauzeconcert

Lunchpauzeconcert - To my friends

Op dinsdag 10 mei is er een Lunchpauzeconcert van De VAK met pianist Luca Ridolfo. Hij presenteert zijn eerste soloalbum “To My Friends”. Een album opgedragen aan de vrienden die we allemaal hebben.

Door social-distancing tijdens de coronaperiode besefte Luca nog meer hoe belangrijk vrienden zijn. De muziek van Luca Ridolfo is een eerbetoon aan de band die we hebben met onze vrienden en een viering van hun verschillende karakters.

 Luca Ridolfo is een Italiaanse jazz pianist, componist en pianodocent bij De VAK. Hij toonde op jonge leeftijd al een bijzondere interesse in pianospel en compositie. Luca studeerde bij bekende pianisten in Noord-Italië. Hij ontdekte zijn muzikale roeping in jazz en geïmproviseerde muziek door het bijwonen van verschillende internationale masterclasses.Het Lunchpauzeconcert start om 12.00 uur in het Theatercafé van Theater de Veste. Ticket zijn te koop via de website van Theater de Veste voor € 5,00. Dat is inclusief een eenvoudige lunch na afloop in aanwezigheid van de muzikanten.