PIJNACKER - Oliveo won afgelopen weekend met 7-0 van Semper Altius. Tim van Rheenen scoorde drie keer, maakte de honderdste competitietreffer van Oliveo van dit seizoen en bereikte een persoonlijk record.

- Wat een seizoen is dit...
"Ja, mijn eerste goal was de honderdste van Oliveo dit seizoen en het was mijn veertigste. Inmiddels sta ik op tweeënveertig goals en zo ver ben ik nooit gekomen." 

- Is het leuk in de vierde klasse?
"Winnen blijft altijd leuk, maar we zouden het liefst één of twee trapjes hoger spelen. Het blijft frustrerend dat wij bij de overstap naar de zaterdag in de vierde klasse moesten instromen, terwijl andere clubs komend seizoen horizontaal kunnen overstappen." 

- Toch is het nog spannend...
"Ja, we hebben de pech dat er met RVC/Celeritas nog een club boven de rest uitsteekt. Dat is jammer, maar maakt het ook spannend. We staan één punt achter, maar hebben nog een wedstrijd tegoed. Daarnaast spelen we nog tegen hen." 

- En dan stoppen op je hoogtepunt?
"Dan moeten we wel kampioen worden. We moeten de nacompetitie zien te ontlopen. Fysiek wordt het steeds lastiger, dus het is een mooi moment. Liever in deze situatie dan dat mensen volgend jaar zeggen 'Lange, wordt het niet eens tijd...'"