Vrijwilligers Delft Fringe Festival hebben streepje voor


DELFT - Van 2 tot 12 juni is het Delft Fringe Festival na 2 jaar weer ‘live’ en zijn er zo'n 100 vrijwilligers aan het werk in verschillende functies. "Zowel tijdens het festival als in de voorbereiding en de afbouw kunnen we nog versterking gebruiken", geeft Kim Bontes, vrijwilligerscoördinator van het festival aan. "De 42 makers spelen dit jaar op een record aantal locaties in de stad, dat maakt het leuker dan ooit om vrijwilliger te worden bij het festival." 

Jong (18+) en oud, studerend, werkend of gepensioneerd: iedereen is van harte welkom om mee te werken aan het leukste festival van Delft. Bij het draaien van minimaal drie diensten van circa 4,5 uur krijg je als vrijwilliger een passe-partout waarmee je naar alle voorstellingen op het festival kunt. Daarnaast krijg je hét Delft Fringe Festival t-shirt én worden de sterren van de hemel gedanst tijdens Ré’s Karaoke Feest. 

Uiteraard krijgen vrijwilligers op deze manier een leuk kijkje achter de schermen bij het festival, leren ze de stad op een andere manier kennen en ontmoet je veel leuke mede-vrijwilligers.

Zie voor meer informatie www.delftfringefestival.nl