ROTTERDAM - Trainer John Hage van Den Hoorn beleefde vorige week een knotsgekke avond toen de wedstrijd bij Hillegersberg bij een 0-5 stand werd gestaakt.

- Wat is er gebeurd?
"We kwamen binnen een minuut op voorsprong en na acht minuten kregen wij een penalty en hun keeper rood. Daarna wisselde hun trainer vijf keer en sloeg de vlam in de pan, waardoor hij rood kreeg. Vervolgens vroeg hij me om niet meer te scoren."

- Een bijzonder verzoek...
"Ja, wij hebben nog alles om voor te spelen en dus was het bij rust 0-5. Daarna vroeg hij ons nogmaals rustig aan te doen. Ik heb ook wat jongens gewisseld, maar aangegeven dat we waren gekomen om te voetballen. Hierop zei hij dat we het zelf maar moesten weten, waarop ik antwoordde dat hij zich beter met zijn eigen ploeg kon bemoeien. Kort daarop maakte één van hun spelers een schandalige overtreding, die ook met rood werd bestraft. Toen erna drie jongens geblesseerd op de grond gingen liggen, werd de wedstrijd na drieënvijftig minuten gestaakt." 

- Dus jullie moeten nog eens terug?
"Dat hoop ik niet. Ik begreep dat de scheidsrechter een duidelijk rapport heeft geschreven. Daarnaast spelen we bovenin mee en komt een extra doordeweekse avond inhalen nooit gelegen, zeker niet met deze voorgeschiedenis. Ik hoop dat de stand blijft staan."