Win kaarten voor The Very Best of Elvis

SCHEVENINGEN - Wil je graag naar The Very Best of Elvis op maandag 2 mei in het Circustheater in Scheveningen, aanvang 20.00 uur? Delft op Zondag stelt 5 x 2 kaarten beschikbaar. Mail even naar avondjeuit@delftopzondag.nl en vermeld jouw telefoonnummer. Je wordt vanzelf gebeld.

Excursie de Kruithuisweg in het zonnetje

DELFT - Natuurlijk Delfland organiseert op 1 mei van 15.00 uur tot circa 16.30 uur een excursie en een ruimactie rond de Kruithuisweg in Delft. Belangstellenden worden opgeroepen om naar het station Delft Campus (westzijde) te komen. Opgeven via medewerkernatuurlijkdelfland@gmail.com

In de ecologische groenstrook van de Kruithuisweg komt naast allerlei planten en dieren ook zwerfafval voor. In deze excursie zet iedereen zijn of haar ogen, oren en gedachten open voor deze thema’s. Tegelijk haal je het zwerfafval weg. Neem een plastic zak, handschoenen en eventueel een grijper mee.

Natuurlijk Delfland staat voor een natuurlijke leefomgeving. Een vereniging waarvan de leden actief bezig zijn met natuuronderzoek, natuureducatie en natuurbescherming via excursies, lezingen, cursussen, inventarisaties, advisering en natuurbeheer. De activiteiten zijn in drie categorieën te verdelen: voor de gezelligheid, voor mensen die meer willen weten en voor specialisten. Dit alles rond onderwerpen van de natuur bij ons in de buurt.