NOOTDORP - Nootdorp deed afgelopen zaterdag goede zaken na een periode van vier wedstrijden zonder zege. Hekkensluiter AFC werd aan sportpark 's Gravenhout op een 4-2 nederlaag getrakteerd. Randy Stanneveld maakte de vierde treffer.

- Dat was weer even lekker...
"Ja, en het was nodig ook na twee gelijke spelen en twee nederlagen. Het loopt de laatste tijd niet zo lekker en het zag er aanvankelijk naar uit dat dat zaterdag ook het geval was. We stonden al snel met 0-2 achter, maar gelukkig hebben we onze schouders eronder gezet en het om weten te buigen." 

- Jullie staan er nog prima voor...
"Inderdaad; door de mindere reeks is koploper WV-HEDW wel uit zicht verdwenen, maar we staan nog steeds vier punten voor om de nummer drie en zes op de nummer vier." 

- Je doet dus nog volop mee voor promotie?
"Ja, aanvankelijk was het linkerrijtje de doelstelling, maar zoals we er nu voorstaan moeten we natuurlijk voor promotie via de nacompetitie gaan. Hopelijk is die wedstrijd tegen AFC een opmaat naar meer." 

- Wat vind je ervan dat veel regioclubs naar de zaterdag gaan?
"We hopen natuurlijk op promotie. Mocht dat niet lukken, dan zou het leuk zijn om clubs als DHC en Den Hoorn te treffen."