Muziek op Schoot bij Rootz
Muziek op Schoot bij Rootz

Muziek op schoot bij Rootz Muziekschool

Bij Rootz Muziekschool kan je zangles nemen en les op een groot aantal instrumenten.  Minder bekend is misschien dat er bij Rootz ook cursussen worden aangeboden voor de  allerkleinsten (van 4 maanden tot 4 jaar): De cursus “Muziek op Schoot” is bedoeld voor  kind en ouder/verzorger SAMEN. (ouder/verzorger kan ook opa /oma of een vertrouwde  oppas zijn).  

Er wordt gezongen, geluisterd en bewogen, gedanst en geklapt en er wordt gebruik gemaakt  van voor jonge kinderen geschikte instrumentjes. Na de meivakantie gaat er op woensdagen  een korte serie van 5x van start.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk voor info en  aanmelden op rootzmuziekschool.nl/cursussen/muziek-op-schoot/. Ook voor sommige instrumenten is het mogelijk om nog dit seizoen te starten met lessen.  Bijvoorbeeld met een ‘kennismakingscursus’ (= 4 individuele lessen van 30 minuten voor in  totaal € 86,50). 

Rootz heeft leslocaties in Delft, Pijnacker en Nootdorp. Informatie is te vinden op rootzmuziekschool.nl. Je kan ook bellen met 015-3694902.