Win kaarten voor de musical Queen the Music

SCHEVENINGEN - Wil je graag naar de musical Queen the Music op maandag 18 april in het Circustheater in Scheveningen aanvang 20.30 uur? Delft op Zondag stelt 5 x 2 kaarten beschikbaar.

Mail dan even naar avondjeuit@delftopzondag.nl en vermeld jouw telefoonnummer. Je wordt vanzelf gebeld.

Al fietsend
genieten van de bloesems

MIDDEN-DELFLAND - De lente is aantocht en de weidevogels zijn weer aangekomen. De natuur in ons landschap en de boomgaarden staat ook niet stil. Afhankelijk van de weersomstandigheden zorgt de bloesem voor een kleurrijk tafereel. Een mooie gelegenheid om per fiets te genieten van het unieke polderlandschap van Schipluiden en Maasland. 

En natuurlijk van de speciaal op deze dag opengestelde boomgaarden op drie verschillende boerderijen. Waar u daar vorig jaar door corona slechts langs kon fietsen, mogen we nu weer de erven op om alles van dichtbij te bekijken en uitleg te krijgen van de boer. Deze fietstocht van ongeveer 10 kilometer zal plaatsvinden op donderdag 28 april vanaf 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Hierbij geldt vol=vol, maar bij veel belangstelling fietsen ze vrijdag 29 april nog een keer. Als u geïnteresseerd bent om mee te fietsen, geef dit dan door middels het formulier op de website vockestaert.nl of mail naar monique@vockestaert.nl. Dan sturen zij u meer informatie over onder meer de startlocatie. Deelname is gratis dankzij een bijdrage van St. Groenfonds Midden-Delfland en natuurlijk zorgen ze op het eindpunt voor een fruitsapje met wat lekkers.

Boekenweek

DELFT - Tijdens de Boekenweek krijgt u een mooie korting bij aanschaf van boeken bij 't Goeie Doelen Winkeltje. Van 9 april tot en met 18 april kosten alle boeken namelijk slechts de helft van de gebruikelijke prijs. Loop gerust eens langs bij de Yperstraat 46!

In gesprek over speelnatuur Abtswoudse bos

DELFT - Staatsbosbeheer organiseert in samenwerking met gemeente Delft een inloopmarkt voor bewoners van de wijk Tanthof over speelnatuur in het Abtswoudse Bos op zaterdag 23 april van 10.00 tot 15.30 uur. Medewerkers van Staatsbosbeheer en gemeente Delft gaan graag met bewoners van de wijk en andere geïnteresseerden in gesprek over de mogelijkheden en de thema’s die hier mee verbonden zijn, zoals landschap, biodiversiteit en actief bewegen. De inloopmarkt is gedurende de dag vrij te bezoeken. Op de inloopmarkt is informatie beschikbaar over de kwaliteitsimpuls in het Abtswoudse Bos.