Deze grijze Peugeot Partner L2 diesel inruil met slechts 65.000 kilometer, is de ideale startersbus. (Foto: PR)
Deze grijze Peugeot Partner L2 diesel inruil met slechts 65.000 kilometer, is de ideale startersbus. (Foto: PR)

‘Het zijn andere tijden, maar we blijven positief’

Algemeen

Het is november 2020, Bert van Wandelen, eigenaar van Van Wandelen Glasbewassing uit Schipluiden, stapt de showroom binnen om zijn plannen te bespreken voor zijn nieuwe Opel Combo bedrijfswagen.

Samen met Bert bespreken we zijn wensen en na het samenstellen van de offerte op maat adviseert de dealer ons te gaan voor een zogenoemde ‘turboliner behandeling’, wat inhoudt dat er een waterdichte coating in de laadruimte komt, speciaal voor bijvoorbeeld glazenwassers. Dat is nog eens meedenken!

Levertijd
Toen de officiële overeenkomst op tafel lag, werd er in eerste instantie gedacht aan een levertijd van maximaal 6 maanden. Na korte tijd kregen we al bericht van de dealer dat er erg veel bestellingen uitgesteld werden en er nog geen zicht was op de levertijden. Voor ons vervelend om dit nieuws te brengen naar de klant toe, maar helaas, iedereen heeft ermee te maken, het was niet anders en moesten afwachten. Eind februari 2022 kregen wij eindelijk bericht dat zijn bus geleverd was. Dit heeft dus 14 maanden geduurd. Onmacht door o.a. het chiptekort, maar helaas waar. Gelukkig konden we eindelijk verder, want er moesten nog een aantal extra aanpassingen gebeuren, zoals een warmwater boiler inbouwen, de imperiaal moest er opgezet worden en er moest een flinke watertank in. Gelukkig konden we halverwege maart overal een streep onder zetten en kijken we terug een langslepend traject, maar… uiteindelijk wel een erg tevreden klant! Het zijn andere tijden, eerst corona en als gevolg een tekort aan chips, maar blijven uiteraard positief. Helaas heeft Iedereen met leveringsproblemen te maken, maar we moeten het er allemaal mee doen!

Plannen om voor jezelf te gaan beginnen? Dan is deze grijze Peugeot Partner L2 diesel inruil met slechts 65.000 kilometer, imperiaal, bodemplaat, achteruitrijcamera en versterkte veren achter zeker een complete bus om mee te starten! Kijk voor meer informatie op www.edaheus.nl of kom natuurlijk gewoon een keertje langs, dat mag inmiddels gelukkig ook weer zoals ‘normaal’!