Benefietavond Oekraïne in OPEN

DELFT - Op 8 april worden verhalen verteld door de vertellers van Vertelkring Delft. Elke verteller heeft een klassiek verhaal gekozen met een boodschap die hoop geeft. Nu meer dan ooit. Hoogmoed komt voor de val, het kleine kan het grote overwinnen, ‘niet het geweld, maar het goede vernietigt het kwaad’… Elk verhaal wordt omlijst door muziek. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd: de opbrengst hiervan gaat naar giro 555.

De vertellers zijn: Joke Kuijpers, Arjen Ubels, Iris de Ruiter, Joan Edwards, Francine de Graaf, Gerard Jellema. De muzikant: Peter de Backer. 

De avond duurt van 19.00 uur tot 21.30 uur. De verhalen, die elk rond de 10 minuten duren, worden doorlopend verteld. U kunt komen en gaan zoals het u uitkomt. Een uitgebreidere beschrijving van het programma vindt u op www.vertelkring-delft.nl.

De vertellers van Vertelkring Delft willen de kunst van het verhalen vertellen in ere houden. "We komen maandelijks bij elkaar en vertellen oude sprookjes en legenden, maar ook historische en persoonlijke verhalen. Regelmatig treden we naar buiten voor optredens en festivals."

Meer informatie over de Vertelkring en de benefietavond kunt u verkrijgen bij Joke Kouwenhoven, 06-44154059 en Gerard Jellema, 06-24439556.