Delft van toen: online pubquiz 10 april

Wat weet jij over de geschiedenis van onze mooie stad? Na het grote succes van de online pubquiz in 2020 organiseert historische vereniging Delfia Batavorum op 10 april voor de tweede keer een pubquiz over de geschiedenis van Delft en haar inwoners. In ongeveer 1,5 uur komen verschillende vragenrondes voorbij over gebouwen, bewoners, en gebeurtenissen uit het verre en recente verleden van de stad. Uiteindelijk weet je meer dan je denkt!

Iedereen kan meedoen, zowel in teamverband als individueel. Een apparaat met internetverbinding is voldoende. Bij een online pubquiz gaat het vooral om het plezier: samen met je teamgenoten je kennis testen en nieuwe dingen over de stad ontdekken. Maar… voor de beste drie teams hebben we een aantal leuke prijzen.
Deelnemers ontvangen een hyperlink waarmee ze eenvoudig toegang krijgen tot de uitzending waarin de pubquiz wordt gepresenteerd. De antwoorden kunnen via een online formulier worden ingediend. De online pubquiz vindt plaats op zondag 10 april vanaf 20.00 uur.

Meld je aan via: forms.office.com/r/LcyzV8XgZt