Mensen met een verhaal gezocht!

Voor onze nieuwe rubriek 'Straattaal' willen wij graag bewoners van de Delftse straten interviewen. Heb je een mooi (levens)verhaal te vertellen aan onze lezers, schroom dan niet je op te geven via rianne@delftopzondag.nl. Publicatie van je verhaal vindt altijd plaats na jouw akkoord.

BOEKverkoop van Bibliotheek Oostland

In de periode van 6 april tot en met 30 april worden afgeschreven boeken te koop aangeboden in de vestigingen in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker en Nootdorp.

Informatieve boeken, jeugdboeken en romans worden verkocht voor 0,50 euro per stuk, een doos kunt u vullen voor 5,00 euro en tijdschriften kosten 0,10 euro. Allerlei genres boeken zijn vertegenwoordigd, dus voor elk wat wils. Voor een klein bedrag kan er een grote stapel boeken mee naar huis gaan. Loop eens binnen en snuffel tussen de afgeschreven boeken. Ook niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom bij de verkoop. 

Kijk op voor meer informatie en de openingstijden op www.bibliotheekoostland.nl.

Plekje vrij bij Singalicious 

Zingende dames opgelet! Wegens verhuizing van één van de leden naar een andere stad, is er weer ruimte bij de dames van Singalicious. Zij zingen drie- of vierstemmig en meestal a capella maar ook regelmatig met pianobegeleiding. Er is nu een plekje vrij gekomen bij de 2e sopranen / mezzi. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste dame tussen de 30 en ongeveer 43, bij voorkeur met enige muzikale ervaring. Kijk op singalicious.nl en hun Facebookpagina om een indruk te krijgen van deze gezellige groep. Interesse? Je bent van harte uitgenodigd om een paar keer op donderdagavond vrijblijvend te komen kijken en mee repeteren aan het Westplantsoen in Delft! Stuur even een mailtje naar secretaris@singalicious.nl