Falou Lansink
Falou Lansink

Lunchpauzeconcert Falou Lansink op cello

Op dinsdag 19 april is er weer een Lunchpauzeconcert van De VAK. Falou Lansink speelt Sonata in G minor, op.19, Sergei Rachmaninoff op een cello van Jaap Bolink die haar ter bruikleen is gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Zij wordt daarbij begeleid door pianist Hans Spruit.

Als vijfjarige was Falou na een proefles verkocht. Ze moest en zou op celloles! Na veel muzieklessen en het conservatorium speelt ze nu in diverse ensembles en geeft Falou les op De VAK. “Het leuke aan de cello is dat de cello zoveel kan. Je kunt er prachtig op zingen, maar ook stoere baslijntjes of mooie tango’s op spelen”.

Het Lunchpauzeconcert start om 12.00 uur in het Theatercafé van Theater de Veste. Tickets voor de live concerten worden in eerste instantie exclusief aangeboden aan de oudere en/of minder mobiele Delftenaren. 

De tickets zijn te koop via de website van Theater de Veste voor € 5,00. Dat is inclusief een lunch na afloop in aanwezigheid van de muzikanten. Je kunt het concert ook gratis via een livestream bekijken.