Foto: Danny Ellinger
Foto: Danny Ellinger

Try-outs: Klatergoud en schone schijn van Ellen te Damme Op Hodenpijl


Op donderdag 14 april is Nederlands meest veelzijdige zangeres Ellen Ten Damme te gast Op Hodenpijl voor Try-outs: Klatergoud en schone schijn.

Samen met haar toetsenist Thijs Cuppen nodigt Ellen ten Damme u uit om toe te treden tot haar hofhouding. Haar nieuwe show is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. Ellen ten Damme droomt weg in frivole vergankelijkheid en houdt hof, een performance in het verlengde van haar succes-shows PARIS-BERLIN en CASABLANCA.

Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. Datum: donderdag 14 april. Aanvang: 20.00 uur. Prijs: € 28,-; inclusief maaltijd € 50,50. Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl. Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft).