Ring Pass Dames 1
Ring Pass Dames 1

Ring Pass Dames 1 tegen Nederlands Meisjes A

DELFT - Komende maandag speelt op Ring Pass, Nederlands Meisjes A om 20.30 uur tegen Ring Pass Delft Dames 1.

"Nederlands Meisjes A is maandag en dinsdag te gast op Ring Pass om te trainen van 10.00 uur tot 12.00 op ons eerste veld, dus ga gewoon lekker 'thuis werken' of neem een studiedag op school en kom lekker in de ochtend, maar zeker maandag in de avond genieten van tophockey op ons complex!"

Observeren
Op Ring Pass is vanuit de KNHB een HT2 cursus bezig met maar liefst tien Ring Pass trainers en deze avond gaan zij ook observeren en analyseren tijdens de pot. Daarnaast trainen ook de trimmers, dus er is genoeg bedrijvigheid op de club deze maandagavond. Trimhockey is een recreatieve vorm van hockey, waarbij de gezelligheid in teamverband voorop staat. Een trimhockeyteam bestaat uit een mixed team met vrouwen en mannen van variërende leeftijd (30+) met verschillende jaren hockeyervaring (0-20 jaar).

Aanmoedigen
Kom jij even lekker genieten van de pot tussen Nederlands Meisjes A en Ring Pass Dames 1 met een drankje in je hand? Een beetje aanmoediging kan nooit kwaad!

Tennistoernooi
Niet alleen op maandag, maar ook deze zondag gebeurt er van alles op het terrein van Ring Pass Delft. Zo is er een voorjaarstoernooi tennis. "Eindelijk kunnen we weer een toernooi organiseren. Voor iedereen op weg naar het ‘normale’ leven. Maar ook als voorbereiding op het komende competitieseizoen. Daarom op zondag 27 maart een voorjaarstoernooi waar de leden elkaar in de middag op de baan kunnen treffen. We spelen een gemengd dubbel toernooi met steeds wisselende tweetallen. Zie voor meer informatie www.ringpass.nl