Antiekmarkt weer van start

Volgende week zaterdag 2 april is het na twee jaar stilte weer zover. Dan start de wekelijkse Antiek-, Curiosa- en Boekenmarkt Delft langs de grachten van Delft weer. Tussen 9 en 5 is het voor iedereen weer mogelijk om leuke, interessante, unieke dingen te vinden. Ruim 100 kramen staan langs de grachten van de Vrouw Juttenland, Voldersgracht, Hippolytusbuurt, Wijnhaven en rond de Oude Kerk. Winkeliersvereniging De Klis organiseert deze markt dit jaar voor de 50ste keer. De markt is er elke zaterdag tot en met eind oktober. Zelf een kraam huren? Kijk dan op www.vlooienmarkten.nl.

Handige hulpen gezocht

Bent u een handige Delftenaar die kan behangen, tapijt leggen of bijvoorbeeld rolgordijnen kan ophangen? Laat het weten, want de gemeente Delft zoekt per direct handige hulpen, het liefst met twee rechterhanden. U helpt dan mee bij het inrichten van locaties voor de opvang van Oekraïners in Delft.
Dus bent u handig, draait u uw hand niet om voor een leuke klus en wilt u een bijdrage leveren aan de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne? Laat het weten aan Vanderkruit SportsEvents. Dit bureau coördineert namens de gemeente deze actie.
U kunt op alle dagen helpen, dus ook in het weekend. Aanmelden of vragen stellen? Stuur dan een mail naar rene@vanderkruit.nl.